Subscribe via RSS Feed

Brawzinho Amazes Повторно

[ 0 ] Јуни 8, 2013 |

Marcilio Браун, Победникот на Гоја сурфање на ветер фестивал во Санта Круз, има само објавени оваа неверојатна видео. Види како ќе го заврши најтешкиот на потези, со очигледна леснотија.

И, во случај да го пропушти, тука е неговата последна видео.


Category: Rider Videos, Videos

Comments are closed.