Subscribe via RSS Feed

Valët e madhe / Erërat lehta

[ 0 ] Nëntor 8, 2012 |

Many thanks për Scepko Miroslav për dërgimin e lidhura me këtë video. Check out thekson dhe veprimin nga e shtuna Big, Tetor. 27th në Classic Makani Maui. Ju mund të vërtetë të shihni sa e vështirë kushtet ishin. Pro vënë në një shfaqje mbresëlënëse!

Kategori: Maui Makani, Videos

Komentet janë të mbyllura.