Subscribe via RSS Feed

Baja Për lirë!

[ 0 ] Shtator 4, 2011 |

KUJDES - Tifozët AWT. Këtu ka një marrëveshje e madhe!

Dy mënyra të madhe për të parë Punta San Carlos, Rënie

Shtator 10-17, 2011

Një e mirë bymehet jug është raportuar për të goditur gjatë kësaj jave

1) Drive veten në Campo SoloSports në Punta San Carlos për $1,000.00! Kjo është një $950.00 kursime!

2) Shko në një avion privat për $1,650.00!

Gjithçka është përfshirë përveç wetsuit tuaj, parzmore dhe rroba!

· Të gjitha ushqimet tuaja, snacks dhe pije – përfshirë birrë, verë, shpirtrat, Kokteje dhe të famshëm tanë botës Mjegulla Baja (ne kemi një kantinë jashtë & rri kot)

· Përdorimi i të gjitha lodrat tona si surfboards, ngrihen bordet vozis, Bikes malore, plus Kayaks tona dhe rrëshqitje në ajër gear

· Çdo mysafirë të merrni një tendë mini kabina luksoz ngarkuar plotësisht me pads, pillows dhe çanta gjumi

· Dushe nxehtë të Përditshëm, Interneti dhe përdorimi i dhomën tonë të lojës me TV / DVD, tryezë pishinë, lojë me shigjeta, foosball dhe biblioteka.

· Të gjitha shtrembëro Jugut që ju mund të trajtojë

Nëse keni menduar ndonjëherë rreth duke bërë Punta San Carlos, por nuk duan të përafërt kjo këtu është shansi juaj! Falënderim, KT ~

Kategori: Hatteras Jam Vala, Lajm, San Carlos Kaktus Kupa

Lini një përgjigje
Nëse doni një fotografi për të treguar me komentin tuaj, shkoni merrni një Gravatar.