Subscribe via RSS Feed

AWT Katër përballje Desert

[ 0 ] Gusht 6, 2013 |

The 2013 AWT Katër përballje Desert në Punta San Carlos do të zbresin në Pro më epike / Am ngjarjet valë në histori. Ngjarja pashë valët e mahnitshme dhe era me konkurrentët garojnë në madhësive të lundrojnë nga 4.5 poshtë për të 3.5. Gjatesite gjata ngrohjes dhe super të ndershme "Shansi i dytë", simboli i sistemit ka mbajtur një buzëqeshje në çdo fytyrë riders. Le të shikoni veprimin.

AWT do të doja të kushtoj ngjarjen Baja AWT ndaj Andre Paskowski i cili vdiq sot. Ai me të vërtetë jetoi jetën e të plotë të saj edhe nëpër kohë të vështira. Dashuria e tij për sportin e rrëshqitje në ajër ishte portretizuar në film pabesueshme tij windsurf bërë. Ai na frymëzoi dhe legjenda e tij jeton në zemrat tona.

Filmuar nga Joey Sanchez, Kevin Pritchard
Videoja shtesë nga Jake Miller Xsensor
Muzikë nga Nero- Sytë e mi

2013 AWT Katër përballje Desert

Rankings-Baja

Kategori: Video Contest, Videos

Komentet janë të mbyllura.