Subscribe via RSS Feed

AWT Четири пустината конфронтација

[ 0 ] Август 6, 2013 |

На 2013 AWT Четири Пустинска пресметка во Пунта Сан Карлос ќе одат надолу на повеќето еп Про / AM бран настани во историјата. На настанот видов неверојатни бранови и ветерот со конкурентите се натпреваруваат на едро големини од 4.5 надолу за да 3.5. На долг топлина должини и супер фер "втора шанса" заградата систем чува насмевка на секој велосипедисти лице. Ајде проверете акција.

На AWT би сакале да се посвети на AWT Долна настан Андре Paskowski кој почина денес. Тој навистина живеел живот на нејзината потполност дури и низ тешки времиња. Неговата љубов кон спортот на сурфање на ветер била претставена во неговата неверојатна windsurf филм одлуки. Тој н $ инспирираше и неговата легенда живее во нашите срца.

Снимен од страна на Joey Санчез, Кевин Pritchard
Дополнителни снимки од Џејк Милер Xsensor
Музика од Нерон- Моите очи

2013 AWT Четири пустината конфронтација

Rankings-Baja

Категорија: Натпревар Видеа, Видео

Коментарите се затворени.