Subscribe via RSS Feed

AWT Katër përballje Desert – Dita 4… Finalet çmendur!

[ 0 ] Gusht 1, 2013 |

camille-slash-baja

The 2013 AWT Katër përballje Desert në Punta San Carlos do të zbresin në Pro më epike / Am ngjarjet valë në histori. Ditë 4 pa valët dhe era edhe më shumë me konkurrentët garojnë në madhësive të lundrojnë nga 4.5 poshtë për të 3.5. Plus gjatesite e ngrohjes gjata dhe super të ndershme "Shansi i dytë", simboli i sistemit ka mbajtur një buzëqeshje në fytyrë çdo riders. Le të shikoni veprimi i fundit.

Pikat Pro: Me valë nëpër kodrina në pikën dhe ton e erës se ishte koha për të marrë do me raundin 3 i ndarjes Pro. Presioni ishte mbi ta nga tani e tutje vetëm dy riders të lartë nga çdo nxehtit do të mbetet në garë. Duke njollat ​​e lartë në këtë raund ishin Camille Juban, Levi Siver, Morgan Noireaux dhe Keith Teboul, ndërsa edhe avancimin me rezultatet vendin e 2 ishin Russ Faurot, Jake Miller, Bernd ROEDIGER dhe Kevin Pritchard.

levi-goiter-baja

Çerekfinalet filloi me një ngrohje shfaqur Juban, Siver, Faurot dhe Miller. Siver mori ngrohjes hedhjen poshtë disa Guzhë masive në valët e tij të përcaktuara dhe ulje disa antena të mëdha. Beteja për avancimin vend tjetër ishte afër sa dy Miller Faurot dhe goditi disa antena masive ndërsa Juban u rrëzua duke shkuar për një çift jashtëzakonisht hitet vonë në një valë të madhe çift pikë. Por Juban shënoi madh në një valë të caktuar bukur në fund të ngrohjes duke i dhënë atij të mjaftueshme për të përparuar.

Çerekfinale dytë ishte një ngrohje pirg absolutisht shfaqur Noireaux, ROEDIGER, Teboul dhe Pritchard. Një betejë e rinj armë kundrejt rojeve të vjetër! Noireaux mori rrezikun e pritur nga jashtë për vetëm valët vendosur mëdha të rrokulliset në, por asnjë nuk u shfaq deri vonë në vapën, me kalimin e kohës nuk mjafton për atë për të shënuar dy valët. ROEDIGER hipi një nxehtësi të bukur infektues disa valë bukur, por përvoja e Teboul Pritchard dhe tregoi me ta nëpërmjet trokitur riu, ROEDIGER, nga e konkursit.

kp-baja

Gjysmë-finale ngrohjes ishte ndoshta ngrohjes më të mirë e konkursit të tërë në drejtim të talentit dhe kushtet. Era ishte deri, valët janë vendosur nëpër kodrina dhe ngrohjes paraqiti Juban, Siver, Pritchard dhe Teboul. Dhe çfarë një shfaqje ata vënë në! Teboul luftuan e vështirë, por nuk e mjaft të gjeni valët e të tjerët e bëri të ngrohjes dhe përfundoi në pozitën e 4; megjithatë, Kthesat e tij elegant në çdo valë të duket për të hedhur poshtë shkallën për të cilën të gjithë kthesa duhet të gjykohet në një konkurs rrëshqitje në ajër ... ju doni të kthehet si Teboul. Lufta që paraprakisht ishte jashtëzakonisht e ngushtë në mes të tre riders të tjera. Mënyra Pjesa përmes Siver ngrohjes zbarkoi një i çmendur Air Taka në një valë të bukur që dukej të përfundoj vendin e tij në finale. Ajo zbriti në Juban të mëdha e kokë-dip antena kundrejt Pritchard kthen ndërtesë e rrumbullakët të fuqishme. Pritchard mbërthyer edhe një të drejtë njëri-këmbën ajrore në frontin e gjyqtarëve, por ai thjesht nuk ishte e mjaftueshme për të marrë poshtë Juban. Pra përfundimtar ishte vendosur: Siver kundrejt Juban!

Përfundimtar filloi me të dyja dhe Siver Juban infektues disa valë të moderuara madhësi dhe të vënë poshtë rezultatet ngjashme. Ajo dukej si Juban ishte në kërkim për antena masive ndërsa Siver u përqëndruar në valë të fuqishme të tij hacks. Mënyra Pjesa përmes Siver ngrohjes kapur një valë të bukur pikëve, por nuk mund të mbajë më në përpjekjen e tij të Air Taka në Chili Bowl. Juban shfrytëzoi një ulje bukur nga ajri me një dorë në pikën me një tjetër ajrore të pastër në Chili Bowl. Ajo ishte patjetër një ngrohje të vështira mbi gjyqtarëve ... i cili do të dalë në krye? Askush nuk e dinte deri në ceremoninë e çmimeve. Në fund folësi ngjarjes / plazh marshal Tony Litke thirri Camille Juban si fitues i 2013 AWT Quatro Punta San Carlos Desert Showdown. Congrats të dy riders në një nxehtësi insanely ngushtë dhe zbavitëse final!

camille-air-head-baja

Femrat thekson përfundimtare: Kjo ishte edhe një herë koha për betejën e Ingrid Larouche kundrejt Fiona Wylde në ndarjen e Womens 2013 AWT turne si ata u takuan në finale dy në Santa Kruz dhe pistoletë lumit. Për fat të keq ajo nuk ishte më e mirë për ngrohje valëve të vendosur dhe të dy riders ishin seriozisht mbizotëronin, por ende dy bërë shumicën e kushteve. Larouche filloi të ngrohjes off me disa Slashy shkurtimet e valëve në një çift të vogla që ishin vetëm pak më të plotë e pastaj Wylde. Megjithatë, Kthesat Wylde dhe përzgjedhjes vala përmirësuan si të nxehtit doli në duke e bërë atë jashtëzakonisht të ngushtë. Pas të nxehtit as kalorësi, as spektatorë në plazhin e dinte se kush fitoi. Në fund Larouche shënoi vetëm një fraksionet pak e një pikë më shumë se Wylde për të marrë titullin. Congrats të dy riders në një betejë jashtëzakonisht të ngushtë!

fiona-turn-baja

Pikat përfundimtare Amatori: Dita filloi me betejën kokë-to-kokë për vendin e 3 në ndarjen Amatori mes Marc Bitoun dhe Eric Sinclair. Të dy riders shënoi disa udhëtime epike, por duke hipur në afër-pro-nivel Bitoun i dha atij buzë të pretendojë vendin përfundimtar podium.
Am përfundimtar ishte një betejë e stileve të ndryshme ... Tom Soltysiak shfletoj-style me antena kundrejt LEMMENS Ruben’ Vala e energjisë hipur. Në gjysmë të rrugës përmes LEMMENS ngrohjes shënoi një valë përbindësh dhe e bëri shumica e tij me të përfunduara bukur kthehet cut-mbrapa ndërtesë e rrumbullakët për rezultatin më të madh të ngrohjes së. Soltysiak zbarkoi një të drejtë super qetë ajrore në frontin e gjyqtarëve, por kjo nuk ishte e mjaftueshme për të kapërcyer LEMMENS’ valë-e-ditore. Congrats të LEMMENS për të fituar ndarjen amator dhe për të pretenduar për Soltysiak 2 në garën e tij të parë të çdo valë.

slash-baja

Thekson Masters Final: Kjo ishte një finale parashikuar shumë nga udhëheqësit e përgjithshëm Mjeshtrave AWT e divizionit, Ferdinand Loffreda, kundrejt Norm ROEDIGER. Të dy riders kanë qenë qenë gjithashtu të konkurrojnë në ndarjen pro dhe kanë qenë të shkëlqyer këtë javë. Loffreda filloi rezultatin off infektues disa valë të vogla në brendësi të pikë dhe hedhjen poshtë disa kthehet dinjitoze dhe antenat, por strategjia ROEDIGER i pritur për valët e mëdha vendosur në pjesën e jashtme të duket për të paguar. ROEDIGER mori ngrohjes me disa rides të fuqishme masive me cut-back kthen të gjithë rrugën nga pika përmes Chili Bowl. Congrats të ROEDIGER në fitore dhe Loffreda në një nxehtësi e madhe finale.

Youth Final highlights: The final of three youth heats saw these two young riders catching some epic rides on monster set waves. Fiona Wylde, who has been competing in three divisions this week, really has this break dialed and took the heat with some incredible turns…plus she’s now added an aerial to her bag of tricks. Alex McKirgan rode some huge waves and has definitely improved as the week has gone one putting in nice slashy cut-back turns in the critical parts of the wave. Congrats to both riders on a great final heat.

kt-baja

simmer-quatro-baja

camille-air

bernd-air-baja

Pro Final Bracket Baja
Masters Final Bracket Baja
Amateur Final Bracket Baja
WomenYouth Final Bracket Baja

Rankings-Baja

Category: Quatro Desert Showdown

Comments are closed.