Subscribe via RSS Feed

AWT Katër përballje Desert – Ditë 1

[ 0 ] Korrik 29, 2013 |

keith-bottom-turn-baja

Gjithkush ka mbërritur në Punta San Carlos për 2013 AWT Quatro Desert përballje dhe ne jemi duke parashikuar një ngjarje tmerrshëm. Parashikimi bymehet duket e mirë dhe ka të ngjarë Konkursi do të marrë sot u zhvilluar.

Ditë 1 showed promise with some decent sets rolling through but with the forecast only looking better head judge Keith Teboul decided to give everyone a day for warming up to the conditions… and everyone took advantage.

The competition brackets have been drawn up using a brand new “second chance” bracket system, giving competitors a chance to lose in their first heat and still come back in a “second chance” round and make it back into the competition. This format really allows for competitors to take more risks early in the competition, si ata ende mund të fitojë përsëri rrugën e tyre në përzierje të rrezikshme nëse lëviz e tyre të mëdha nuk punojnë jashtë. Kjo është ajo që AWT është e gjitha në lidhje me ... shtyjnë kufijtë e wavesailing! Këtu janë kllapa.

San Carlos Pro 2013
San Carlos Rinisë 2013
San Carlos Masters 2013
San Carlos Am 2013
San Carlos Femrat 2013

keith-morgan-baja

fiona-baja

morgan-top-turn-baja

Kategori: Katër përballje Desert

Komentet janë të mbyllura.