Subscribe via RSS Feed

AWT Четири пустината конфронтација – Ден 1

[ 0 ] Јули 29, 2013 |

keith-bottom-turn-baja

Секој пристигна во Пунта Сан Карлос за 2013 AWT Quatro пустината конфронтација и ние сме предвидување одличен настан. На отече прогноза изгледа добро и, најверојатно, на натпреварот ќе се добива во тек денес.

Ден 1 покажаа ветување со некои пристојни поставува тркалање преку но со прогноза само бараат подобар главата судија Кит Teboul одлучи да им даде на сите еден ден за затоплување на условите ... и сите ја искористи.

Конкуренцијата загради се изготвени со помош на сосема нов "втора шанса" заградата систем, давајќи конкуренти шанса да се изгуби во нивниот прв топлина и се уште се врати во "втора шанса" круг и да ја направат назад во конкуренција. Овој формат навистина им овозможува за конкурентите да преземе повеќе ризици во почетокот на конкуренција, како тие се уште може да победи својот пат назад во микс, ако нивното ризично големите преселби не работат надвор. Тоа е она што AWT е за сите ... туркање на границите на wavesailing! Тука се загради.

Сан Карлос Про 2013
Сан Карлос Млади 2013
Сан Карлос мајстори 2013
Сан Карлос Ам 2013
Сан Карлос Девојка 2013

keith-morgan-baja

fiona-baja

morgan-top-turn-baja

Категорија: Четири Пустинска пресметка

Коментарите се затворени.