Subscribe via RSS Feed

AWT Hatteras Video Vala Jam

[ 0 ] Shtator 23, 2013 |

Me konkurrenca bëhet pas dy ditësh të ngurta të erës dhe të valëve në një plazh të bukur Hatteras, Konkurrentët tani kishte kohë për të pushuar, relaksoheni dhe të zhytem në pamje. Era ka rënë, por bymehet qëndruar në një madhësi të arsyeshme… përkryer për disa SPB-së dhe surfing fun. Palët këtë javë duke përfshirë vizituar të gjitha dyqanet duke përfshirë edhe sponsori Wind-NC (i cili ishte sponsori titulli), Fox Watersports, Oqeani Air dhe Shtëpia lundrojnë Avon. Një kohë e madhe ka qenë kreu nga të gjithë. Partia përfundimtar natën dhe çmime u mbajtën në KLUB Koru me çmime të pabesueshme për grabs, duke përfshirë një 2013 Starboard Kode, një lundrojnë Goya i zgjedhjes së fituesit dhe shumë ryshfet nga Dakine. Faleminderit për të gjithë sponsorët për të ndihmuar jashtë në këtë ngjarje jashtezakonshme.

Closing-Party-Hatteras

Fabrice-Miho-tandem

Hatteras-Closing-Party-Pool

Kevin-Board-giveaway


Category: Contest Videos, Hatteras Wave Jam, Videos

Comments are closed.