Subscribe via RSS Feed

AWT Hatteras бран Jam: Ден 1

[ 0 ] Септември 13, 2012 |

Еден ден на 2012 AWT Hatteras бран Jam започна со страничен услови во рампата 30 наоѓа само на север на Avon, Северна Каролина. А талентирани млади топлина беше испратена за тестирање на светлината-носталгичната 10-15 јазол ветрови и значителен удар бранови и топлина мораше да биде напуштена поради не сосема доволно ветер. Услови не се подобри во текот на денот, па не загрева беа одржани на еден ден. Повеќето возачи се добие на вода во одреден момент да ги тестираат условите, но имаше неколку многу жртви во некакво главата високо shorebreak. Ден од натпреварот ќе бидат преместени на некој сајт познат како бања, кои ќе понудат помали бранови, но чисто долу-the-линија јава услови. Ние сме со нетрпение очекувам да голем ден.

Секој упатија кон локалната продавница Ветер-NC ​​за партијата на вечер и еден бран клиника дадена од страна на Енди McKinney. По тешка ден на водата сите аматери, мајстори и млади стекнато некои корисни знаења за тоа како да се справи со и да имаат многу повеќе да се забавуваат во понекогаш предизвикувачки Hatteras услови.


Категорија: Hatteras бран Jam

Коментарите се затворени.