Subscribe via RSS Feed

Transport / Strehim

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

Pistol River Vala Bash Transporti dhe Strehimeve

Nëse jeni të fluturuar në për Bash lumit pistoletë Vala, ka 2 opsione të mira. San Francisko (SFO) dhe Portland (PDX) Aeroportet më të afërt janë të mëdha. Lumi pistoletë është e vendosur në bregdetin jugor të Oregonit rreth 7 orë me makinë nga aeroporti ose.

Edhe pse konkursi është e vendosur distanca, ajo është edhe vlerë makinë të bukur nga çdo drejtim që ju po vijnë nga. Gold Beach është qyteti më i afërt, vendosur 10 kilometra në veri të lumit pistoletë Park Shtetit.

Inn i Beachcomber është sponsor zyrtar Hotel e konkursit. Thirrje (1-888-690-2378) për normat e zbritur konkurrent. Nëse ju jeni në kampe, nuk do të jetë kampe kufizuar në pronë hotel. Curry County Fairgrounds gjithashtu ofron një fushë të madhe nga era me banjo dhe dushe të nxehtë për $ 20/person për javën. Fairgrounds ndodhet vetëm disa blloqe të shkurtër nga Inn e Comber Beach, dhe është gjithashtu vend për hapjen dhe mbylljen e ceremonive për konkursin.

Mahalo Sponsors