Subscribe via RSS Feed

Транспорт / Сместување

ЗаРаспоредТранспорт / СместувањеВреметоРезултати

Pistol River Wave Bash Transportation and Accommodations

Ако се вее во за пиштол реката Бран баш, постојат 2 добри опции. Сан Франциско (SFO) и Портланд (PDX) се во најблиската големите аеродроми. Пиштол реката се наоѓа на јужниот брег на Орегон за 7 час возење или од аеродром.

Иако конкурсот се далечински наоѓа, тоа е добро вреди убава возење од било која насока да се иде од. Злато Beach е најблискиот град, наоѓа 10 милји северно од пиштол реката членка парк.

Inn of the Beachcomber is the official Hotel sponsor of the contest. Јавете се (1-888-690-2378) за намалена конкурент стапки. Ако сте во кампување, таму ќе биде ограничен кампување на хотелот сопственост. Curry County Fairgrounds also offers a big field out of the wind with bathrooms and hot showers for $20/person for the week. The fairgrounds is located only a few short blocks from Inn of the Beach Comber, and is also the location for opening and closing ceremonies for the contest.

Mahalo спонзори