Subscribe via RSS Feed

Transport / Strehim

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

pistol-banner-jn

Nëse jeni të fluturuar në për Bash lumit pistoletë Vala, ka 2 opsione të mira. San Francisko (SFO) dhe Portland (PDX) Aeroportet më të afërt janë të mëdha. Lumi pistoletë është e vendosur në bregdetin jugor të Oregonit rreth 7 orë me makinë nga aeroporti ose.

Edhe pse konkursi është e vendosur distanca, ajo është edhe vlerë makinë të bukur nga çdo drejtim që ju po vijnë nga. Gold Beach është qyteti më i afërt, vendosur 10 kilometra në veri të lumit pistoletë Park Shtetit.

Inn i Beachcomber është sponsor zyrtar Hotel e konkursit. Thirrje (1-888-690-2378) për normat e zbritur konkurrent. Nëse ju jeni në kampe, nuk do të jetë kampe kufizuar në pronë hotel.

Pistol-River-Sponsors-bw-560