Subscribe via RSS Feed

Транспорт / Сместување

ЗаРаспоредТранспорт / СместувањеВреметоРезултати

pistol-banner-jn

Ако се вее во за пиштол реката Бран баш, постојат 2 добри опции. Сан Франциско (SFO) и Портланд (PDX) се во најблиската големите аеродроми. Пиштол реката се наоѓа на јужниот брег на Орегон за 7 час возење или од аеродром.

Иако конкурсот се далечински наоѓа, тоа е добро вреди убава возење од било која насока да се иде од. Злато Beach е најблискиот град, наоѓа 10 милји северно од пиштол реката членка парк.

Ин од Beachcomber е официјален хотел спонзор на натпреварот. Јавете се (1-888-690-2378) за намалена конкурент стапки. Ако сте во кампување, таму ќе биде ограничен кампување на хотелот сопственост.

Pistol-River-Sponsors-bw-560