Subscribe via RSS Feed

Për

Announcing 2014 American Tour Windsurfing:

Trade Wind Events, who presented the hugely successful 2011/2012/2013 AWT dhe 2010 Pistoletë Lumi Vala Bash, do të jetë përsëri organizimin e Tour vjetor amerikan rrëshqitje në ajër.

• Ngjarja Kryeministri i 2014 sezon është të mbahet në plazhin e famshëm në Waddell Creek, vetëm në jug të San Franciskos. It’s been scheduled for the first weekend in June to take advantage of the prime spring sailing season in Central California.

• famëkeq Lumi pistoletë Vala Bash bëhet ndalesa e dytë, held once again in June during that magical time in Southern Oregon when the spring swells are still hitting and the more consistent summer winds are kicking in.

• Building off the success of the 2012/2013 Pacasmayo Classic in Peru, the AWT has added it again for 2014. Pacasmayo mburret me një valë të gjata në botë, dhe kjo është një e vërtetë poshtë Port-litar vend linjës së tundur me vela. Me shtimin e Classic Pacasmayo, AWT tani mbulon Amerika Veriore dhe Jugore.

• Tjetra është jashtë për të Punta San Carlos, mbi gadishullin Baja Meksikës, për disa të klasit botëror-down vela valë linjë. To be held mid August, në shpresën e që përkon me një bymehet shijshme jug nga hemisfera tjetër.

• Në bashkëpunim me tregti Ngjarje erërat, ekuipazhit që ka qenë duke ju Jam Hatteras Vala është duke u përgatitur për të shkuar me kohë kryeministër ngjarje mesi i tyre në shtator si ramps vela Bregdetin Lindor të sezonit të vjeshtës deri në zell.

• përsh-mjaftueshme, ndalesa e fundit dhe kampionati turne është mbajtur në Mekë rrëshqitje në ajër e, Ho'okipa Beach Park në Maui. The end of October is of course prime timing to catch both wind and swell in Hawaii, dhe do të jetë nga të gjitha vlerësimeve, një finish epike në turne.