Subscribe via RSS Feed

Për

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet


Për çdo windsurfer, Hookipa Beach Park është më shumë se vetëm një plazh. Ajo është një vend të veçantë që shumica e njerëzve vetëm ëndërr e shohim lëre hipur në valën famëkeq. Historia është bërë në kohë Hookipa shumë gjatë dhe të them se ky plazh është epiqendra e rrëshqitje në ajër është një shfaqje ....... emra të tillë si Robby Naish, Mark Angulo, Francisco Goya, Jason Polakow, Kevin Pritchard, Josh Stone, dhe Kauli Seadi janë vetëm disa që e kanë ngritur profilet e tyre, duke fituar prestigjioz ngjarjet këtu.

Çfarë e bëri plazh aq i famshëm? Imagjinoj 200 i botëve windsurfers mira konkurrojnë për titullin e pakapshme Aloha Classic. Kombinoni këtë me shtohet masive veri që kile brigjet e Maui dhe ju keni një fazë të vendosur për disa nga veprimet më radikale parë ndonjëherë! Kjo nuk është e pazakontë për të parë valët mbi 30 Këmbët e thyer sa më shumë nga sa ju mund të shihni.

Famëkeq “Pikë” quajtur H-Poko ofron një valë të përsosur djathtë lëkurë. Çiftëzohet me përputhje 20-25 Tradewinds nyjë rrëshqitje në ajër kushtet nuk merrni shumë më mirë. Madhësia mesatare e sails është një 5.0 dhe bordet ne 65 në 85 Varg litër. Me të vërtetë një vend i tmerrshëm për një konkurrencë të rrëshqitje në ajër!

Për 2012, të marrë të gatshme për të parë më shumë histori në marrje si 25 tetor - 3 nëntor do të presë shumë pritur Maui Makani Classic, Ndalesa e 6 dhe të fundit në Tour rrëshqitje në ajër Amerikane (AWT). Përkthyer, Hookipa do të thotë “mikpritje” dhe në 2012 ne ju ftojmë si një konkurrent ose për të spektatorit Ejani dhe shikoni për veten tuaj një nga vendet më të famshme rrëshqitje në ajër në botë.

-Fjalët nga Matt Pritchard

Mahalo Sponsors