Subscribe via RSS Feed

Për

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet


The 2012 Pistoletë Lumi Vala Bash
Njerëzit kanë tendencë të natyrshme për të presin një tjetër të jetë edhe më të mëdha dhe më të mirë dhe më gjerësisht se një pjesë e fundit. Era më mirë, Valët e mëdha, pro më shumë, shpërblime më shumë, dhe mbulimit të drejtpërdrejtë në Internet? Well presin larg. Numërimi në të edhe. Ndërtimi në vrullin e ngjarjeve të fundit dy viti, shikoni për mbështetje edhe më shumë nga qyteti lokal dhe industrinë globale. Dhe sigurisht, që vjen me një pishinë edhe më të madhe talentin e çuar atë me gjendjen e artit rrëshqitje në ajër.

The 2010 Ngjarja ishte konkursi i parë i plotë në lulëzim rrëshqitje në ajër në bregdetin e Oregonit në një dekadë - një rilindur hedhin vënë poshtë nga një promotor ngjarje parë të panjohur të cilët kurrë nuk kishte qenë edhe për pistoletë. Mirë, tani ajo ka, ajo e donte atë dhe ajo po vjen mbrapa. Nëse kjo mund të jetë vizita juaj e parë në pistoletë dhe ju doni të merrni një të ndjehen për vendin (dhe ju keni qenë duke jetuar në një shpellë për shtyp privuar këtë vit e kaluar), ju mund të dëshironi të kontrolloni mbulimin e ngjarjes së vitit të kaluar nga çdo revistës Windsurfing flet anglisht si dhe Mag francez dhe një mbulim të madh në internet. Kliko këtu për të parë histori.

Pistol sigurt është një nga pak të rrugës, por kjo është një nga gjërat që i jep vendin që buzë të ndjenjës civilizimit. Është mjaft e baraslarguar nga San Francisko ose Portland kështu që ju mund të vini tuaj në qoftë se ju jeni të fluturuar në. Dhe me makinë nga asnjë drejtim ka shumë magji dhe mundësi për të gris në rrugë. Nga PDX, ju mund të kryesojë mbi të bregdetit kudo midis Eugene atje dhe të shikoni për mundësitë e kryeministrit si Newport, Firence, Bandon, Rett Creek dhe bankinë Mashtrues për lundrim në rrugën poshtë. Nga SFA, favoritët janë Field Crissy, Waddell, Scotts Davenport dhe vetëm në jug, pastaj Cape Mendocino në rrugën për në pistoletë. Camping është natyrisht dhënë në hyrjen tuaj. Por nëse ju vdes i shtrirë një pamje të oqeanit nga vaskë private nxehtë tuaj, mirë, përveç sponsorizimit të hirshme nga Inn e Beachcomber, Ted është gjithashtu ofron një zbritje Windsurfer për ata duke preferuar të gjitha lehtësitë. Jo për të përmendur një prodhim i kompjuterizuar krejtësisht epike plazhin e zonës shfletoj drejtë të dalë para Hotel tij atje në Gold Beach.

Pistol ka një reputacion të merituar për disa nga vela gnarliest ju do të gjeni. Ajo rrahje e vështirë dhe ajo rrahje e vështirë shumë. Peizazh është dropingly nofulla të fuqishme, si dhe. Qyteti lokal i do windsurfers pistoletë dhe ka një histori të gjatë dhe ngjyra e dërgimin e mallrave në kohën e konkursit. Për të sigurt, Lumi pistoletë është më e afërt që ju mund të keni për të një garanci totale që ju do të merrni erë për një ngjarje dhe kjo Coast Jugut Shredfest premton të jetë një përbindësh.

– Fjalët nga Dana Miller

Mahalo Sponsors