Subscribe via RSS Feed

Për

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

Waddell Creek, faqja e Santa Cruz Festivalin Goya rrëshqitje në ajër, Fluksi pranë vijës Santa Cruz Veriore qarkut. Është direkt off HWY 1, për 20 minuta në veri të Santa Cruz, dhe një në jug orë e San Francisco Bay. Me të besueshme Veriore makinë era Kaliforni cranking 5.0-4.5 Ana qëndrueshme ndaj erërave anësore onshore, Waddell ofron një sërë të trullosur majat që është e përshtatshme të përkryer për të hedhur dhe waveriding njësoj. Ajo u nis së pari nga Kevin Mitchell dhe Barbara Ockel në 70 të vdekur në windsurfers aksioneve modifikuar pak. Afërsia Është për të dy Area gjirin dhe Santa Cruz, progresi, si dhe duke qenë një nga valët më të mira rreth në një bymehet jug lejohet më tej dhe interesi. Waddell ka në të kaluarën organizoi një ngjarje të madhe ndërkombëtare, the 1983 Hang Dhjetë Kupën e Botës, dhe ajo fitoi reputacion në 80 si vend Kryeministri wavesailing në kontinent, me konkurse të ndryshme kombëtare të suksesshme të mbajtura nga 1985-2000.

2012 Mahalo Sponsors