Subscribe via RSS Feed

Një Tutorial Quick Ever

[ 0 ] Shtator 12, 2013 |

Quatro shaper bordit dhe Maui Fin Co. kalorës, Keith Teboul, tregon se si për të ngritur Quad tuaj dhe struktura e thruster FIN duhur. Check out dy video më poshtë.

Kategori: Lajm, Videos

Komentet janë të mbyllura.