Subscribe via RSS Feed

Një Kthehu Look at 2011 San Carlos Kaktus Kupa

[ 0 ] Korrik 20, 2012 |

Këtu është një vështrim në garën e vitit të kaluar. Kushtet ishin të mëdha me të erës dhe të valëve çdo ditë. Ne do të shohim se çfarë 2012 sjell.

Kategori: Video Contest, San Carlos Kaktus Kupa, Videos

Komentet janë të mbyllura.